MAY 8

2021

 

3:30 PM EST Gathering 

3:45 PM  - 3:55 PM Albert& Josephine. Director Tomasz Welna, 7min. Poland

3:55 PM - 4:00 PM Frank Little. Director Daniel Stanislawski , 6 min. Poland

4 PM - 4:10 PM Dinner At Grandpas. Director Luke Kao, 6 min. USA

4:15 PM - 4:20 PM A letter to myself at 16. Director Claire Tankersley, 3 min. USA

4:25 PM - 4:45 PM Tomoko.Director Margaux Esclapez, 18 min. France

4:50 PM - 5:00 PM Here With Me. Director Aaron Strand, 7 min. USA

5:05PM - 5:20 PM The Last Feast of Feodora.Director Daria Zolotareva, 11 min. Russia

5:25 PM- 5:30 PM Gaku. Director Xueyan Wang, 3 min. China

5:35 PM The ABC of doing things. Director Julie Reiters, 1 min. USA

5:35 PM - 6:00 PM A Message for James. Director Ariella Mastroianni, Ryan Sloan, 18 min. USA

6:00 PM - 6:20 PM Reverb. Director Arsal Asal, 19 min. USA

6:20 PM - 6:30 PM GOLDS. Director Moses Lawi, 12 min. USA

6:30 PM - 7 PM Q&A with filmmakers

MAY 9

2021

3:30 PM EST Gathering 

3:30 PM - 3:40 PM Reflective Blue. Director Jocelyn Harp, 11 min. China

3:40 PM - 3:50 PM Aida. Director Christopher W. Graham, 10 min. USA

3:50 PM - 4:20 PM The other one. Director Lukas Baier, 30 min. Germany

4:20 PM - 4:50 PM Beats. Director Simon Pfister, 30 min. Germany

4:50 PM - 4:55 PM They're alive as long as we remember them. Director Oleg Golub, 4 min. Russia

4:55 PM - 5:10 PM Talk To Leon. Director Murat Gökmen, 14 min. UK

5:10PM - 5:25 PM Thieves. Director Julius Telmer. 15 min. USA

6:25PM- 6:50 PM L'EAU EST LA VIE. Director Sam Vinal, 25 min. USA

6:50PM - 7:15 PM Mama. Director Lucía Florez, 25 min. Peru

7:15PM - 8:00PM Q&A with filmmakers.

 

Awards ceremony